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讃岐うどん 幅屋 udon habaya Hiroshima しょうゆうどん かしわ天丼 じゃこ天 上ちくわ天 tendon tempura tenpura 広島市南区皆実町6丁目

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写真: 讃岐うどん 幅屋 udon habaya Hiroshima しょうゆうどん かしわ天丼 じゃこ天 上ちくわ天 tendon tempura tenpura 広島市南区皆実町6丁目

写真: 讃岐うどん 幅屋 udon habaya Hiroshima きつねうどん あなご天丼 かしわ天 上ちくわ天 tendon tempura tenpura 広島市南区皆実町6丁目 写真: 讃岐うどん 幅屋 udon habaya Hiroshima かしわ天丼 tendon tempura tenpura 広島市南区皆実町6丁目

讃岐うどん 幅屋 http://www.panoramio.com/photo/82504448 http://flic.kr/p/fWBuYS
広島市南区皆実町6丁目1-9 http://www.panoramio.com/photo/82504452
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http://hiroshimaphotography.tumblr.com/post/61661856802/sanuki-udon-habaya-hiroshima
Sanuki udon is a noodle soup dish popular in the Kagawa Prefecture of Japan. particularly for special occasions. The main ingredients are udon (wheat-flour noodles) served al dente in a broth of tuna and kelp.
Sanuki udon are named after the previous name of the Kagawa Prefecture, Sanuki Province.

ぶっかけうどん Bukkake Udon http://www.panoramio.com/photo/82504466
To make this simple dish, place udon in a bowl with spice, and add broth as desired. The dished can be served either hot or cold. http://flic.kr/p/fWnxhr
ぶっかけうどん れんこん天 かしわ天 かぼちゃ天 http://flic.kr/p/fWBw6b
ぶっかけうどん 天丼 あなご天 かしわ天 http://flic.kr/p/fWnwgD http://flic.kr/p/fWnTVt
天丼 http://flic.kr/p/fWnzK1

かけうどん ひやひや http://flic.kr/p/fWBoY4 http://flic.kr/p/fWBpzz
かけうどん かしわ天 半熟卵天 ちくわ天 http://www.panoramio.com/photo/82504464
かしわ天 半熟卵天 ちくわ天 http://flic.kr/p/fWBovv
半熟卵天 http://flic.kr/p/fWBvyQ
わかめおにぎり http://flic.kr/p/fWBsiE

肉かまたま Niku kamatama udon http://www.panoramio.com/photo/83345586
Hot noodles served with a raw egg and a little sauce. Topped with soy sauce and sweetened beef. The raw egg turns thick and creamy as it mixes with the hot udon, like an udon version of pasta carbonara. http://www.panoramio.com/photo/83345585

かまあげうどん Kamaage Udon http://www.panoramio.com/photo/83113983
This is a typical way of serving Sanuki udon. Place hot udon in a bowl and pour some of the boiled water from the cook pot. Simply dip udon in spiced dipping sauce before eating.

しょうゆうどん shouyu udon kijoyu udon http://flic.kr/p/gghozT
Served in a cold soup of raw (unpasteurized) soy sauce and sudachi (a type of citrus) juice, sometimes with a bit of grated daikon.
しょうゆうどん あなご天丼 かしわ天 ナス天 れんこん天 http://flic.kr/p/ggh4tA
かしわ天 ナス天 れんこん天 http://flic.kr/p/gghygs
あなご天丼 かしわ天 ナス天 れんこん天 http://flic.kr/p/gghD1N
かしわ天丼 http://flic.kr/p/grPXxH
しょうゆうどん かしわ天丼 じゃこ天 上ちくわ天 http://flic.kr/p/grPDCY
じゃがバター天 http://flic.kr/p/jgYS9X
きつねうどん http://flic.kr/p/jh1Gfd
きつねうどん あなご天丼 かしわ天 上ちくわ天 http://flic.kr/p/jgYSzr

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